Brattkortkurs uke 50

Brattkort er et bevis for at du vet hvordan du sikrer klatrere, ved innendørs klatring. Kortet er nødvendig for å klatre ved de fleste innendørs klatresentere i Norge.

I forbindelse med voksenklatringa den 9. desember, gjennomfører vi et brattkortkurs, for de av våre medlemmer som ønsker mulighet til å ta brattkortprøven. Kurset starter klokka 19. Mot slutten av økta gjennomfører vi den formelle prøven. Ansvarlig instruktør er Tom Daae.

All kunnskap du trenger for å gjennomføre prøven, vil gås igjennom på kurset, men det kan være greit å se igjennom NKF sin informasjonsside om brattkortprøven på forhånd.

Se også gjerne Klatreverkets glimrende brattkortvideo:

Selve kurset koster 200,- per person. Dette kan betales til klubben via Vipps #127940, eller kontant til instruktør. I tillegg koster det 200,- å registrere nytt brattkort hos NKF. Dette betales i forbindelse med søknaden, som leveres på brattkompetanse.no etter gjennomført og bestått brattkortprøve.

Det er fint om de som ønsker å delta på kurset, gir beskjed om dette på forhånd, så vi vet hvor mange vi blir. Så sant vi ikke er en altfor stor gruppe, vil kurset gå parallelt med voksenklatringa. Blir pågangen veldig stor, kan vi eventuelt vurdere å fordele kursgruppa over to kvelder.