Aktiviteter høsten 2020

Merk at all aktivitet forutsetter at koronasituasjonen forblir relativt uforandret fremover. Det kan derfor komme endringer på nokså kort varsel.

Inneklatring fra uke 42

Første klatrekveld i Vågåhallen i høst, blir mandag 12. oktober. Oppstart klokka 19. Vel møtt!

Koronarestriksjoner

Ingen syke skal møte på aktivitet i Vågåhallen eller buldrerommene våre.

Garderober i Vågåhallen er stengt på kveldstid. Dette innebærer at vi kun har tilgang til toalett i vestibylen. Ha derfor gjerne med håndsprit for desinfeksjon.

Klatretak trenger ikke rengjøres hvis håndhygiene utføres før og etter klatreaktivitet. Det er derfor viktig at alle følger opp dette.

Metalldeler av klatreutstyr kan godt desinfiseres før bruk, men merk at håndsprit og tilsvarende ikke skal benyttes på tekstiler (seler, slynger osv.), da dette kan svekke materialet.

Barneklatringa flyttes til torsdager

Det er viktig for sikkerheten under klatringa, at de som klatrer og de som sikrer kan ha god kommunikasjon. Støynivået som vi har opplevd på mandager har tidvis vært en utfordring i så måte.

Dette, kombinert med de ekstra forhåndsreglene vi må ta med tanke på smittevern, har gjort at styret har besluttet å flytte barneklatringa til torsdager klokka 17:30 – 19:00.

Brattkort- / topptaukortkurs i uke 43

Alle de ansvarlige på barneklatringa skal ha brattkort. Utover dette, må alle som har tenkt til å klatre i andre klatreanlegg rundt omkring i landet, stort sett belage seg på å fremvise brattkort for å få innpass. I tillegg er det en stor fordel om foreldre også kan være med å sikre under barneklatringa. De kan – hvis de vil – klare seg med topptaukort.

Derfor arrangerer vi kurs for topptau- og brattkort for medlemmene våre i uke 43. Introduksjon og kurs vil gjennomføres mandag 19. oktober, med oppstart klokka 19. Oppfølging og prøve gjennomføres tentativt torsdag 22.

Mer utfyllende info kommer i nærmeste framtid.

Buldrecupen nedskaleres

Det er utfordrende med større grupper inne i buldreromma samtidig. Derfor kommer vi med all sannsynlighet ikke til å gjennomføre den tradisjonelle Nordalscupen i buldring, men satser på kun å holde julebuldringa.

Dato for denne er ikke satt riktig ennå, så mer info kommer etter hvert.